ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Transportera i Särna - Att Transportera i och till Särna
Transportera - Bäst information om Transportera
Transportera i Särna

Totalt finns det 5 speditörer eller åkerier i Särna som erbjuder sig att transportera varor åt dig och många av dessa har mycket erfarenhet av att transportera gods. I Särna kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på att transportera det som du behöver ha fraktat exakt då du vill men även till ett rimligt pris. Det är bra om någon man känner någon hos en speditör som kan rekommendera ett åkeri som är duktigt och pålitlig dit du kan vända dig med förtroende när du vill ha något betydelsefullt transporterat. Information och betyg om de som arbetar med att transportera varor i Särna kan man oftast hitta via nätet.


I Särna finns det många som kan hjälp din att transportera olika typer av gods och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp vilken typ av transporter de åtar sig och priserna. Om du vill ha transportera farligt gods så finns det inte så mång du kan vända dig till. När du kontaktar någon gällande frakt eller transport är det bra ifall du har en uppfattning om storleken och vikten på det du vill ha transporterat men också var och när godset ska hämtas och lämnas.. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos speditörer och åkerier som utför transporterna.
Enklast att komma i kontakt med någon i Särna som kan hjälpa dig att transporteradet gods du vill frakta är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla företag som arbetar med att transportera i Särna


Hele Transport AB

Björkvägen 2

790 90 Särna

070-426 16 52


Nymans Åkeri AB

Stationsvägen 13

790 90 Särna

0253-108 66


Swerock AB

Industriområdet

790 90 Särna

0253-108 18


Noréns Skogs Gräv o. Transport Entreprenad, Valter

Gördalen 41

790 90 Särna

0253-150 23


Stefan Wall Åkeri AB

Särnavägen 15

790 90 Särna

0253-310 77