Transportera - Bäst information om Transportera
Transportera i Sangis

Totalt finns det 3 speditörer eller åkerier i Sangis som erbjuder sig att transportera varor åt dig och många av dessa har mycket erfarenhet av att transportera gods. I Sangis kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på att transportera det som du behöver ha fraktat exakt då du vill men även till ett rimligt pris. Det är bra om någon man känner någon hos en speditör som kan rekommendera ett åkeri som är duktigt och pålitlig dit du kan vända dig med förtroende när du vill ha något betydelsefullt transporterat. Information och betyg om de som arbetar med att transportera varor i Sangis kan man oftast hitta via nätet.


I Sangis finns det många som kan hjälp din att transportera olika typer av gods och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp vilken typ av transporter de åtar sig och priserna. Om du vill ha transportera farligt gods så finns det inte så mång du kan vända dig till. När du kontaktar någon gällande frakt eller transport är det bra ifall du har en uppfattning om storleken och vikten på det du vill ha transporterat men också var och när godset ska hämtas och lämnas.. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos speditörer och åkerier som utför transporterna.
Enklast att komma i kontakt med någon i Sangis som kan hjälpa dig att transporteradet gods du vill frakta är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla företag som arbetar med att transportera i Sangis


Lindkvists Åkeri, HB A T G

Kyrkvägen 2

952 72 Sangis

0923-67 10 90


Bäckmans Grus

Björkforsvägen 36

952 72 Sangis

0923-67 10 13


Lindkvists Åkeri, Erland

Gamlavägen 9B

952 72 Sangis

0923-67 12 70