ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Transportera i Ockelbo - Att Transportera i och till Ockelbo
Transportera - Bäst information om Transportera
Transportera i Ockelbo

Totalt finns det 5 speditörer eller åkerier i Ockelbo som erbjuder sig att transportera varor åt dig och många av dessa har mycket erfarenhet av att transportera gods. I Ockelbo kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på att transportera det som du behöver ha fraktat exakt då du vill men även till ett rimligt pris. Det är bra om någon man känner någon hos en speditör som kan rekommendera ett åkeri som är duktigt och pålitlig dit du kan vända dig med förtroende när du vill ha något betydelsefullt transporterat. Information och betyg om de som arbetar med att transportera varor i Ockelbo kan man oftast hitta via nätet.


I Ockelbo finns det många som kan hjälp din att transportera olika typer av gods och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp vilken typ av transporter de åtar sig och priserna. Om du vill ha transportera farligt gods så finns det inte så mång du kan vända dig till. När du kontaktar någon gällande frakt eller transport är det bra ifall du har en uppfattning om storleken och vikten på det du vill ha transporterat men också var och när godset ska hämtas och lämnas.. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos speditörer och åkerier som utför transporterna.
Enklast att komma i kontakt med någon i Ockelbo som kan hjälpa dig att transporteradet gods du vill frakta är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla företag som arbetar med att transportera i Ockelbo


Stenbäckens Åkeritjänst

Stenbäcken 91

816 93 Ockelbo

070-604 22 54


Persson Åkeri AB, Håkan

Åbyggeby

816 94 Ockelbo

0297-441 50


Ockelbo Schakt & Transport AB

Vreten 7

816 94 Ockelbo

070-321 61 62


Hansson Transport i Ockelbo AB

Hamrångevägen 17

816 31 Ockelbo

0297-413 30


Stefan Edman Åkeri AB

Herrgårdsvägen 2

816 30 Ockelbo

0297-440 20