ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Transportera i Fristad - Att Transportera i och till Fristad
Transportera - Bäst information om Transportera
Transportera i Fristad

Totalt finns det 5 speditörer eller åkerier i Fristad som erbjuder sig att transportera varor åt dig och många av dessa har mycket erfarenhet av att transportera gods. I Fristad kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på att transportera det som du behöver ha fraktat exakt då du vill men även till ett rimligt pris. Det är bra om någon man känner någon hos en speditör som kan rekommendera ett åkeri som är duktigt och pålitlig dit du kan vända dig med förtroende när du vill ha något betydelsefullt transporterat. Information och betyg om de som arbetar med att transportera varor i Fristad kan man oftast hitta via nätet.


I Fristad finns det många som kan hjälp din att transportera olika typer av gods och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp vilken typ av transporter de åtar sig och priserna. Om du vill ha transportera farligt gods så finns det inte så mång du kan vända dig till. När du kontaktar någon gällande frakt eller transport är det bra ifall du har en uppfattning om storleken och vikten på det du vill ha transporterat men också var och när godset ska hämtas och lämnas.. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos speditörer och åkerier som utför transporterna.
Enklast att komma i kontakt med någon i Fristad som kan hjälpa dig att transporteradet gods du vill frakta är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla företag som arbetar med att transportera i Fristad


Hederdahls Åkeri AB, Ken

Gingri Häggliden

513 95 Fristad

033-21 00 64


Kents Transport i Fristad AB

Parkvägen 13

513 33 Fristad

033-26 02 07


Fraktpoolen i Borås AB

Gingri Holjersdal 1120

513 95 Fristad

070-585 35 77


Fristad Express, AB

Expressvägen 6

513 32 Fristad

033-22 23 70


Stures Åkeri AB

Expressvägen 6

513 32 Fristad

033-22 23 70